AeroCount Fijnstofdetector
September 2019 t/m December 2021

In opdracht van AeroCount B.V. is er in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen, een fijnstofdetector ontwikkeld. De detector maakt het mogelijk om de actuele fijnstofpercentages te meten op de gewenste binnen en/of buiten locatie. In combinatie met de AeroCount (web)applicatie wordt de gebruiker geïnformeerd over de lokale hoeveelheid fijnstof. 

AeroCount_PP5

Goliath Gun
November 2017 

Vanuit speelgoed fabrikant Goliath ontstond de vraag om een 3D model in SolidWorks op te zetten van een handgetekend pistool. Het 3D bestand is alleen bedoeld om de buitenvorm van het pistool weer te geven. Het model is uitgewerkt in SolidWorks door middel van de functies "Surfaces" en "Solid bodies".

untitled.38
Reveal2

Artic Humidifier
December 2022

Een droge lucht is vervelend en komt regelmatig voor. Bij langdurige droge lucht kan het bij mensen onder andere keelpijn veroorzaken. De Artic Humidifier voorkomt dat probleem. Door middel van ultrasone trillingen verdampt het water uit het reservoir. Het resultaat is een hogere luchtvochtigheid op een stille en energiezuinige manier.

Binnenkort beschikbaar

image

CleanAir Filtersysteem
April 2019 t/m Juli 2019

Fijnstof is een welbekend fenomeen dat onze welzijn dagelijks aantast. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat door fijnstof, de levensduur van een persoon bijna een jaar afneemt. Tijdens dit project van de HAN, is er daarom gezocht naar een oplossing. Een oplossing om onze welvaart op de langer termijn te verhogen. 

Binnenkort beschikbaar

Naamloos-1

Restaurant Amusekrat
Juni 2018

De welbekende kratten voor glazen drinkflesjes, zijn een wereldwijd gebruikt product. In naam van stichting CRE8 is er voor een restaurant in Amsterdam, een schaalmodel van de krat ontwikkeld. De kratjes bieden plaats voor 6 glazen flesjes met amuse. De kratten zijn volledig 3D-geprint.

Naamloos-2

ATAG productlijn
November 2017 t/m Februari 2018

De vraag vanuit ATAG: "Hoe zou keukenapparatuur klant specifiek gemaakt kunnen worden en wat betekent dit voor het productieproces?". Tijdens dit project is er een ovendeur ontwikkeld waarbij klant specifieke aanpassingen mogelijk zijn, met duurzaamheid als leidraad. 

image (3)

Lego Star Wars
September 2017 t/m November 2017

Voor Lego is er een opdracht uitgevoerd met als onderwerp: "Lego Star Wars". Tijdens het project is er een nieuw blokje ontwikkeld om een extra interactie te creëren tijdens het spelen. Dat blokje is in 3D gemoduleerd en geprint. Het resultaat is gepresenteerd aan het hoofdkantoor van LEGO in Denemarken.

In verband met een NDA is de inhoud van dit project helaas niet beschikbaar.

image (1)

Gazelle Turn Around
Mei 2017 t/m September 2017 

In samenwerking met de HAN in Arnhem en Koninklijke Gazelle Nederland, is er een oplossing gezocht voor het snel en gemakkelijk opbergen van het AXA kettingslot aan de Gazelle fietsen, zonder het fietsframe hierbij te beschadigen. Er is hiervoor een spuitgietbare houder ontwikkeld. 

image (2)

Mobilane wortelfilter
Januari 2017 t/m Februari 2017

Mobilane heeft diverse producten ontwikkelt voor plantdecoratie. Planten met een snelle wortelgroei veroorzaakten echter een "sensor error". Daardoor kon men niet aflezen of het waterreservoir bijgevuld diende te worden. Tijdens  dit project is hiervoor een wortelfilter ontwikkeld. 

untitled.42

Key23D relatiegeschenk
Januari 2015 t/m Februari 2015

Tijdens de afstudeerstage van de MBO opleiding Human Technology, is er een relatiegeschenk ontwikkeld dat past binnen het bedrijf Key23D. Het relatiegeschenk is volledig 3D-printbaar. De vormgeving is typerend voor het bedrijf en dient tevens als sleutelrek (key). 

1512492536

HEMA voederstation
September 2014 t/m Oktober 2014

Vanuit Rijnijssel was er een ontwerpopdracht uitgezet met als onderwerp: HEMA. Het potentiële product moest passen binnen de productgroep van HEMA én uitgewerkt worden tot 1:1 prototype. Uiteindelijk is er een voeder station ontworpen en gebouwd.

Binnenkort beschikbaar